Volwassenen – Werkwijze

 

 

 

Werkwijze

 

De eerste sessie start met een uitgebreid intakegesprek. Ik stel je allerlei vragen waardoor ik een beter beeld van jou en je probleem/problemen krijg. Vanuit dit gesprek kiezen we een traject om rond te werken. Dit kan een relatietraject zijn (we werken dan rond je partner, je moeder of vader, een collega…) of een traject rond een bepaald thema (geld, geloof…).

Om tot de kern van het probleem te komen hanteer ik verschillende technieken. Samen gaan we op zoek naar de wortel van het probleem. Die ligt vaak niet waar je verwacht. We leren zicht krijgen op alle patronen die je in je leven hebt vastgezet. Stukje bij beetje heb je dingen van andere personen (je ouders, maar ook je leerkrachten, je grootouders…) naar binnen gehaald, zodat jouw eigen ‘ik’ minder en minder plaats kreeg in jouw systeem. Je ging stukken van anderen leven, pijn onderdrukken, over-leven i.p.v. ten volle leven.

Samen gaan we op zoek naar die dingen die je voor anderen bent gaan leven. We gaan de pijn die eronder zit vrij-laten en ompolen tot iets moois. Het oorspronkelijke probleem wordt als het ware getransformeerd tot een mooie vrucht die jou weer doet groeien en in je kracht doet staan. Zo word je meer en meer jezelf, je wordt terug één, je krijgt weer eigenliefde.

Het hele traject doorlopen, van probleem tot vrucht, beslaat 7 sessies. Je hebt er heel wat jaren over gedaan om het probleem naar binnen te halen, het opruimen vraagt dus ook wat tijd. Zit je vast of heb je een duwtje in de rug nodig, kan je me tussen de sessies steeds mailen.

Algemeen:

* Zowel het intake- gesprek als de werksessies duren 1,5u.

* Tarief: per sessie: € 75

* Wil je naast het lopende traject nog een nieuw traject opstarten?  +€ 20

* Kan een afspraak om persoonlijke redenen niet doorgaan? Annuleren kan tot 1 dag op voorhand.

* Indien je dezelfde dag annuleert, wordt een halve sessie aangerekend.

* Betaling graag per keer: of per reeks, zoals onderling werd afgesproken.