Bijles

 

 

 

Bijles

 

Naast coaching geef ik ook bijles aan kinderen van de lagere school. Werken met kinderen blijft een passie en door bijles te geven kan ik deze passie uiten.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als onderwijzeres. Ik volgde diverse bijscholingen: remedial teacher, DHOS, braingym, kindermeditatie, kindercoach… Ik werk nu ook deeltijds als zorgjuf in een freinetschool. Ik begeleid daar kinderen die een achterstand hebben of gewoon even extra ondersteuning nodig hebben.

Heeft jouw kind nood aan wat extra ondersteuning? Ik geef bij mij thuis bijles aan kinderen die problemen hebben met lezen, schrijven, rekenen, taal, Frans, leerproblemen… Je contacteert me via e-mail (hilde@hildenuyts.be) of telefonisch (0498/856448) om het probleem even te schetsen. Je kan ook een afspraak maken als je hierover graag meer zou vertellen. Wanneer het probleem/ de problemen in kaart zijn gebracht, bekijken we samen op welk tijdstip de bijlessen het beste kunnen doorgaan. De frequentie is zelf te bepalen: wekelijks een uur, 2 keer per week een half uur… afhankelijk van het probleem. Indien gewenst geef ik nog extra oefenmateriaal mee naar huis. Ik hou jullie ook op de hoogte van de vorderingen van je kind.

 

Tarief per uur: €28

Tarief per half uur: €15